På AROS er dialog & samarbejde nøgleordene. Vi er her for vores patienter. Henrik Ipsen, sengesygeplejerske

Nyheder

Her kan du læse mere, om de nye tiltag, som vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

I litteraturen er der bevis (evidens) for behandling af kvalme ved kemoterapi, hvor anden behandling ikke virker.
Imidlertid er der nu åbnet for at udskrive recept på cannabisolie til kræftpatienter.
Nedenstående følger de canadiske retningslinier.

Læs mere

Speciallæge i karkirurgi, Nikolaj Grøndal, overtager ledelsen af karkirurgisk klinik på AROS Privathospital, hvor han blandt andet skal hjælpe åreknudepatienter med den nyeste skumbehandling.

Åreknuder er en hyppigt forekommende lidelse, som et stigende antal patienter søger hjælp til at komme af med.  På Karkirurgisk Klinik ved AROS Privathospital har denne efterspørgsel været tydelig, og hospitalet har derfor haft fokus på at tilbyde en bred og tidssvarende palet af behandlinger, herunder særligt den skånsomme skummetode.

Læs mere

Erfaren kræftlæge på AROS Privathospital i Aarhus tilbyder nu medicinsk cannabisbehandling til uhelbredelige patienter.

Omkring hver tredje voksne dansker har prøvet hash, og mens nogle associerer det ulovlige stof med en afslappende rus, er det for de fleste et synonym for kriminalitet og misbrug. Enkelte læger ser dog cannabis i et helt nyt lys – nemlig som et middel der kan gøre den sidste tid for uhelbredeligt syge kræftpatienter mere tålelig.

Læs mere

AROS Privathospital har pr. 1. april  2017 tilknyttet Professor, hudlæge Knud Kragballe.

Han er uddannet ved Aarhus Universitet, blev læge i 1974 og skrev doktordisputats i 1981. Tog klinisk uddannelse til hudlæge ved Marselisborg Hospital og University of Michigan. Blev associate professor sidstnævnte sted 1983-85 og siden 1985 tilknyttet hudafdelingen Marselisborg Hospital som overlæge, forskningsrådsprofessor, ledende overlæge og lærestolsprofessor.

Læs mere

Plastikkirurgisk Center AROS Privathospital har netop som det eneste privathospital i region Midt af Sundhedsstyrelsen fået tildelt regionsfunktion til rekonstruktion af bryster med anvendelse af patientens eget væv. I region Nord er der ingen privathospitaler, der har fået tildelt denne regionsfunktion.

Læs mere

Botox mod sexsmerter

Forskere fra Aarhus Universitetshospital åbner landets første tværfaglige gynækologiske smerteklinik. Her vil de tilbyde bedre hjælp til kvinder med underlivssmerter. Hver femte kvinde døjer med underlivssmerter, men mange gør ikke noget ved de tabubelagte lidelser. Det får nu to overlæger og forskere fra Aarhus Universitetshospital med speciale i underlivssmerter - Mette Meinert og Allan Ryhammer - til at gå nye veje i behandlingen af lidelserne.

Læs mere

"Vi vil gerne demonstrere en behandling på vores fyraftensmøde den 19. januar og tilbyder derfor en gratis behandling, som alle har mulighed for at se med på og evt. spørge til.

Behandlingen udføres med filler (Restylane). Vi har udvalgt vredesrynken. Du kan læse mere om restylane her >

Læs mere

Vil du vide lidt mere om hvad vi kan? Så reserver allerede nu torsdag, den 19. januar 2017. Denne aften afholder vi et eksklusivt fyraftensmøde fra kl. 17.30 til 19.30. Vi vil fortælle lidt om, hvad vi kan, bl.a. om facelifts, neck lift fedttransplantation, filler (Restylane mv.), Botox, karsprængninger, pigmentforstyrrelser og hudpleje.

Læs mere

NORDIC COURSE 2016

Den 9. november 2016 underviste vores kosmetolog og hudterapeut Henriette Lose ved Nordic Course 2016, et ugelangt kursus afholdt ved Plastikkirurgisk afdeling, Århus Universitetshospital. Kursus afholdes hvert år for kommende speciallæger i plastikkirurgi fra hele Norden.

Henriette var inviteret til at tale om ”Cosmeceuticals”. Cosmeceuticals er fællesbetegnelsen for hudplejeprodukter indeholdende aktive ingredienser, der videnskabeligt dokumenteret har en hudforbedrende effekt på fx for tidlig ældning, pigmentpletter, akne og karsprængninger/kronisk rødme samt hudens generelle sundhedstilstand.

Læs mere

AROS Privathospital har fra mandag d. 31.10.16 udvidet telefontiden pga. travlhed.

Fremover kan vi træffes:

Mandag - torsdag fra kl. 8-16

Fredag fra kl. 8-14

 

Læs mere
  • 1/3