På AROS er dialog & samarbejde nøgleordene Vores smidige struktur giver os vidtrækkende muligheder for at imødekomme vores patienters behov

Artikler

Her vil vi præsentere nogle spændende videnskabelige artikler, som vil bevæge sig lige fra nye undersøgelser, nye behandlingsformer, til ny forskning. Mange af vores behandlere er forskningsaktive og har dermed kendskab til de nyeste teknikker og behandlingsformer inden for deres felt. Vi sætter også en stor ære i at vidensdele på tværs af afdelinger, da dette er med til at gøre det enkelte område endnu bedre.

Moderne æstetisk korrigering af ansigt kræver dels en kvalificeret helhedsvurdering, dels at man mestrer mange værktøjer og teknikker. Ikke alt kan behandles med kun en filler, og det vil ligeledes være vanvittigt at lave ansigtsløft pga. en lille rynke på kinden.

I min forberedelse til et foredrag for nordiske plastikkirurger faldt jeg over en artikel fra en respekteret fransk plastikkirurg, som så udmærket beskriver dette.

Læs mere

Kirurger på Aros Privathospital deltager i nyt forskningsprojekt, som skal være med til at finde de optimale og individuelt tilpassede metoder til genopbygning af brystet, både samtidigt med fjernelse af brystet eller efter tidligere operation for brystkræft.

Læs mere

Et af de mange spørgsmål man skal tage stilling til før en brystforstørrende operation med implantater, er hvor arrene skal placeres. Anerkendte placeringer er i furen under brystet, i kanten af brystvorten og i armhulen.

Læs mere

Kropsmodellering (Bodycontouring) vinder hastigt frem i disse år, og på Plastikkirurgisk Center Aros Privathospital har vi været med fra start for 5 år siden. Kropsmodellering udføres ved en kombineret liposuction og lipotransplantation med sigte på en mere harmonisk kropskontur.

Læs mere

»Mange patienter bliver snydt for den bedst mulige behandling, fordi der går urimelig lang ventetid fra, at et lægemiddel er blevet godkendt i USA, og til det både er markedsført i Europa og godkendt af KRIS. Og jo dyrere stoffet er, des længere tid går der somme tider,« siger Carsten Rytter. Han ved ikke, om det kan lade sig gøre for KRIS at speede processen op. »Jeg synes, vi kræftlæger skal have lov til at behandle med et stof, som tydeligvis har en effekt, fra ansøgning er sendt, og indtil KRIS har truffet afgørelse omkring, hvorvidt lægemidlet skal have sin gang på hospitalerne eller ej.

Læs mere

Bliver mine ar pæne?

Ar er uundgåelige når man bliver opereret. Både patient og kirurg ønsker smalle tynde og næsten usynlige ar.
Rygning, sukkersyge, dårligt immunforsvar og infektion giver forsinket heling. Forsinket heling øger risikoen for brede tykke, grimme ar. Man kan have arvet evnen til at danne tykke grimme ar kaldet hypertrofiske ar, eller keloid. Asiater og afroamerikanere har ofte tendens til at tykke grimme ar.

Læs mere

Ny original forskning af høj kvalitet inden for kosmetiske næse operationer.

Indtil i dag har den mest almindelige behandling for drypnæse der forværres ved smil, været at skære muskler under næsen over. Ny forskning, og eneste af høj kvalitet, har vist at det oftest er næseryggen og næsetippens højde der får det til at se ud som om næsen drypper ved smil.

Læs mere