Patienternes udtalelser - Kosmetologisk Klinik

Her kan du læse om patienternes egne oplevelser hos Kosmetologisk Klinik på AROS Privathospital.

Quote

Jeg har fået behandlinger af Henriette Lose siden jeg flyttede til Aarhus for godt 3 år siden. Jeg er og har fra starten været glad for at komme hos Henriette. Hun giver perfekt behandling, er rolig og tager sig tid til hver enkel kunde, hvilket jeg sætter stor pris på.

Jeg får ud over perfekt behandling en super vejledning i pasning af min hud. Henriette har stor ekspertise på området og jeg føler mig helt tryg ved hendes anbefalinger.

Anne Mette Larsen, 51 år / (Hudterapeutisk behandling)

Quote

Jeg modtages altid af en professionel og dygtig specialist. Jeg oplevede fra første behandling, at være i kompetente og trygge hænder.  

Jeg kunne blive ved med at rose Henriette og hendes faglighed.

Nina Mortensen, 33 år / (Hudterapeutisk behandling)

 

Quote

Jeg kontaktede Henriette for 5 år siden med en hud, der i den grad trængte til hjælp – og jeg har været fast kunde siden. Den måde Henriette mødte mig på og den forandring hun skabte efter ganske få behandlinger, har jeg ikke oplevet hos andre kosmetologer. Henriette er en meget erfaren og professionel kosmetolog med stor faglig viden og jeg har aldrig været i mere kompetente hænder end hos hende. Hun er et fantastisk menneske, som med nærvær, smil og ægte interesse, skaber en afslappet og tryg stemning, hvor jeg kobler helt af. En behandling hos Henriette foregår helt uden forstyrrelser af telefoner eller andre kunder, så når tæppet er pakket rundt om mig, kan jeg lukke øjnene og nyde behandlingen med den ro det giver at vide, at det først stopper, når Henriette er færdig. Jeg tror, det er tydeligt for enhver, at jeg er en meget tilfreds kunde.

Anni, 45 år/ (Hudterapeutisk behandling)

Quote

Hos Henriette Lose får man altid en god behandling og en god service. Hun er ærlig og arbejder med hjertet. Jeg har gået ved Henriette i mange år og har brugt pHformula siden det kom til Danmark, da jeg ved, at de produkter Henriette fører er nogle, hun selv har testet.

Når jeg er ved Henriette, ved jeg, at jeg er i sikre og professionelle hænder.  Igennem min tid hos Henriette har jeg opnået et fantastisk resultat, som gør jeg aldrig vil lade andre behandle mig.

Theepha Krishna, 26 år / (Hudterapeutisk behandling)